Проблеми  в личен план може да вгорчат иначе луксозния живот

...
Проблеми  в личен план може да вгорчат иначе луксозния живот
Коментари Харесай

Астроложката Алена вещае проблеми за Николета и Ники М в личен план

Проблеми  в персонален проект може да вгорчат другояче първокласния живот на ВИП двойката, която следващата година ще гушне първото си общо бебе. Такава прогноза даде видната астроложка Алена. Която предсказва бъдещето на куп известни персони освен у нас.

„ Николета се е родила в ден, който й пречи да прави оценка възприятията на хората към себе си, дори някой да й подаде ръка за помощ. Но пък ловко се възползва от близките. Личната й година, я която навлиза съответствува със съдбовния й път и би трябвало да е тактична и по-умерена. През 2024 всичко с което я подари ориста или ще й отнеме ще се случи единствено за нейно положително. Но тя може и да не разбере. ”

За Ники М Алена приказва, че той е много инатлив мъж, целенасочен и борбен. Но неговата припряност и импулсивност са му спънка в живота. Съдбовният му път допуска да бъде по-умерен и да носи естетика и непоклатимост във връзката си.

„ В този миг Николай Михайлов се намира в интервал на прекомерна емоционалност. Трябва да прави преценка сред разумната си мисъл и мощните си усеща. Но страстите му  взимат превес.Само от него зависи какви ще са идващите му девет години, защото неговата персонална година е на световна смяна. С Николета би трябвало да знаят, че може и да чакат бебе, което ще ги сплоти, ще разпали пристрастеността им. Но това е единствено до време. Тя не трябва да си изкарва депресията на него, а той да не избухва при всеки мотив. Моделката жадува за завършения, а той по харесва да е в дома си. Така, че ще има рецесии и проблеми сред двамата. ”, предизвести ги Алена.

Автор: Бг през днешния ден

 

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР